Hajtott prospektus

A vastag papírra nyomtatott hajtott prospektus erőssége a jó tartása, a nagyobb méret pedig nagy, színes fotók elhelyezésére is lehetőséget ad.

 

Mutasd be részletesen termékkínálatodat, írj bővebben szolgáltatásodról, igényes formában. Fotók mellett grafikonokkal és illusztrációkkal teheted látványosabbá az oldalakat, segítségükkel üzeneted is érthetőbb lesz, könnyebben célba ér. A hajtott prospektus egyformán jó megoldás szellős, tagolt ábrázoláshoz, vagy összefüggő tervhez a belső oldalakon kiterítve.

160x160

LA4

A5

210x210

A4

Papír: 250g-350g

Nyomás: 4+4, 1+1

Kötészet: bígelés, perforálás (opció)

Színes prospektus nyomtatás A5-től A/4-ig, vagy egyedi méret megadásával

Többféle hajtással, több méretben rendelheted Méreten mindig a kész méretet értjük, azaz vágva és összehajtva. Rendelheted 100-100 mm-től A/4-ig, megszokott az A5 és A4-es standard méret, de a négyzetes formátumok is kedveltek. A szabvány méreteknél általában kevesebb hulladékkal kell számolni, így gazdaságosabbak.


 

 

A félbehajtás mellett még három mintát ajánlunk. Egyforma oldalakkal, vagy kisebb hajtókákkal, mely figyelemfelkeltő, valamint jól elkülöníthetsz vele egy témát. Letéphető kuponhoz is tökéletes.

  • 4 oldalas, középen hajtva

  • Félbehajtva, féloldalas hajtókával

  • 6 oldalas, egyforma oldalméretekkel

  • 6 oldalas, két féloldalas hajtókával

A hajtott prospektus vastag papírra készül

 

A 250g, 300g, vagy 350g vastagságú, jó tartással rendelkező papírok típusa a nyomat jellegét is meghatározza, ami azért is fontos, mert vele kerül először fizikai kapcsolatba ügyfeled.

 

  • Hajtott prospektushoz leggyakrabban alkalmazott papírfajtánk a műnyomó papír, mely kiválóan alkalmas fényképet és illusztrációt tartalmazó munkákhoz, a színek tisztán, élénken jelennek meg rajta. Visszafogott dizájnhoz, antik stílushoz a natúr felületű ofszet papír is jó választás. A nyomtatott színeket nem adja vissza annyira élénken, viszont hatásában természetes.

 

A prospektust felületkezeléssel tehetjük tartósabbá

 

  • A vastag papírt a hajtás helyén bígeljük, így szebb lesz a hajtási él. Fóliázással is védhetjük a sérüléstől, kirepedésektől, a felületkezeléshez általában matt fóliát alkalmazunk - mellyel tartósabb lesz a nyomtatvány - de fényeset is választhatsz.

  • Ha kupont szeretnél nyomtatni a termékre, azt perforálással tehetjük feltűnőbbé, valamint leválasztását is megkönnyítjük.

Kérj tőlünk ajánlatot!

Tekintsd meg referencia munkáinkat, hogy meggyőződhess róla, a nevjegypartner.hu a megfelelő nyomdai és grafikai partner számodra!

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254