LUX- a névjegykártyák sportautója


Névkártya palettánkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki találjon az igényeinek megfelelő típust. Az egyszerű de nagyszerű kártyától kezdve, a környezetbaráton keresztül az igazi prémium minőségűig nálunk mindent megtalálsz. E blog témája viszont a csúcsminőségű kártyánk, és ha valaki azzal a kéréssel fordul hozzánk, hogy neki a legjobb kell, csak annyit mondunk: LUX

LUX kártyáinkat ofszet nyomdai kivitelezésben, kétoldalas nyomással, mattfóliás felületkezeléssel készítjük. Hogy ez mit jelent? Lényegében annyit, hogy a kártyád mindkét oldala szép élénk lesz, gyönyörű színekkel, kellemes tapintással. A mattfóliás kezelésnek köszönhetően névkártyád állni fogja a sarat (vagy a port), így a nap végén nem egy összegyűrt papírcetlit találsz majd a zsebedben, még ha a sivatagba is vezet az utad.

Az ofszetnyomás természetes, telt színeket és egyenletes színátmenetet eredményez. Amennyiben nagy felbontású grafika áll rendelkezésünkre, a nyomat is garantáltan kristálytiszta lesz, így elfelejtheted a „pixeles”, életlen, foltos vagy csíkos kártyákat.

Hogy névjegyeid bírják a gyűrődést, LUX kártyáinkat nyomtatás után felületkezelésnek vetjük alá, mellyel jelentősen növeljük a papír tartósságát. A mattfóliával ellenállóbbá tesszük névjegykártyád a gyűrődéssel, nedvességgel szemben, diszkréten óvjuk a karcoktól, festéklehúzódástól és egyéb, nemkívánatos szennyeződésektől. Elegáns és kellemes tapintást kölcsönöz a kártyáknak, emellett az extra vékony fóliának köszönhetően a papír természetes jellegét is megőrzi.

A kétoldalas nyomtatás előnyei magától értetődők. Kezdve azzal, hogy ha valakinek átadod névkártyádat, figyeld meg, az lesz az első dolga, hogy megfordítja és megnézi a hátoldalát. A kártyák hátoldalai számos lehetőséget hordoznak magukban, hisz így dupla annyi hely áll rendelkezésre, mely sokkal letisztultabb megjelenést eredményez. A kétoldalas nyomásnak köszönhetően nem kell mindent egy oldalra zsúfolnod, és a vizuális elemek kihangsúlyozására is jut elég hely. Egy tökéletes névkártya nem csak adathordozóként funkcionál, egyben erős figyelemfelhívó hatása van. LUX kártyáink előnye, hogy egy egész oldalt szentelhetünk céged arculati elemeinek megjelenítésére, mely igazán ütős összképet eredményez. A bejegyzés végére érve csak ismételni tudjuk önmagunkat - ha neked csak a legjobb minőség jöhet szóba, akkor választd LUX kártyánkat!

#Ofszet

0 megtekintés

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254