Tavaszi megújulás – nézz körül vadiúj weboldalunkon!


A Névjegypartner 15 éves fennállása alatt számos változáson ment keresztül, és most örömmel tudatjuk kedves vásárlóinkkal, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Noha emberi években mérve a másfél évtizedes múltra visszanyúló családi vállalatunk még csak tinédzsernek számít, a weboldalra jócskán ráfért már egy kis ráncfelvarrás. Ennek az elsődleges célja az volt, hogy egy sokkal felhasználóbarátabb oldalon keresgélhess a termékeink között, és könnyebben tarthassuk veled a kapcsolatot. Hogy ezzel neked mivel lesz jobb?

1. egyszerűen nagyszerű

Persze hogy nagyszerű-e, azt neked kell eldönteni, de véleményünk szerint sok szempontból egyszerűsödött az oldal. Gyakorlatilag már a főoldalon végig görgetve átfogó képet kaphatsz termékeinkről, és akár néhány kattintással meg is rendelheted őket. Persze ha több információra van szükséged, akkor az aloldalakon bővebb leírást találsz kínálatunk minden egyes eleméről. Ettől fogva a megrendelés is csupán másodperceket vesz igénybe. Ha megtetszik valami, csak helyezd a kosárba! Miután végeztél a nézelődéssel, tekintsd meg kosarad tartalmát, ha szükséges a lap tetején töltsd fel nyomdakész fájljaid és a kiszállításhoz szükséges adataid megadása után már véglegesítheted is megrendelésed.

2. folyamatosan bővülő termékpaletta

A névjegykártyákon kívül számos más nyomdai anyagot gyártunk a képeslaptól a matricáig, melyeket a termékek menüpont alatt találsz meg. Webshopunk kínálatát folyamatosan bővítjük, de akkor se csüggedj, ha olyasvalamire lenne szükséged, amit weboldalunkon nem találsz! Ez esetben lépj velünk kapcsolatba e-mailen keresztül, vagy kérj visszahívást, hogy megoldást találjunk speciális igényedre!

3. Blog

A blog segít, hogy egy helyen értesülhess minden fontos információról, legyen szó akár egy új termékről, akcióról, vagy nyereményjátékról. Ezen kívül itt megtekintheted az éppen aktuális munkáinkat, illetve a tervezés és a kivitelezés folyamatába is betekintést nyerhetsz. Amennyiben inspirációra vágysz, akkor a tippek- ötletek rovatunk lehet segítségedre, mely célja, hogy bemutassa a nyomdai termékekben rejlő végtelen lehetőséget. Persze ha csak egy jó sztorira éhezel, nem akarsz lemaradni legfrissebb érdekességekről, vagy a vállalatodat érintő hasznos tanácsra vágysz, akkor is jó helyen jársz..

Ne feledd, továbbra is bármikor igényelhetitek ingyenes termékmintánkat, melyet díjmentesen el is juttatjuk hozzád!

U.i.: a weboldal új megjelenése hogy tetszik?

#weboldal

0 megtekintés

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254