KREATÍV névjegykártya – tapintható különbség!


Felgyorsult, modern világunkban már nagyon nehéz kitűnni a tömegből, persze nem annak, aki KREATÍV névkártyát hord magával. Akár úgy is mondhatnánk, hogy az ördög az részletekben egyszerűségben rejlik. Mit látsz, ha szétnézel magad körül? Mindenki a legegyedibb, a legszínesebb és a legfeltűnőbb akar lenni. Ha ránk hallgatsz, nem szállsz be ebbe a végeláthatatlan küzdelembe, hisz akkor te is csak egy leszel a sok közül. KREATÍV kártyánk mottója: Többet ésszel, mint erővel!

Ez a kártyatípus a gyökerekhez nyúl vissza. Ereje az egyszerűségében rejlik, hisz a természetes szépségnek nincs kihívója. Egy KREATÍV névkártya garantáltan kitűnik a tömegből a maga letisztultságával, natúr színvilágával és egyedi tapintásával. Éppen ezért érdemes csak a legfontosabb adatokat feltüntetni rajta (logó, név, elérhetőség), és hagyni, hogy maga a kártya elérje a kívánt hatást!

A titok az extra matt, strukturált felületű papírban rejlik, mely kellemes megjelenést kölcsönöz a kártyáknak. A KREATÍV névjegyek tartósságát 320-400 grammos kartonok biztosítják.

Légy öko-tudatos vásárló! KREATÍV névkártyánkat újrahasznosított papírral is választhatod, hisz azzal is őrült jól mutat, s így a környezetedet is véded.

#Kreatív

0 megtekintés

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254