Esküvői meghívó készítés


Az esküvőszervezés egyik lényeges lépése, a meghívók és társuló nyomtatványok elkészítése. Menükártya, ültetőkártya, köszönőkártya, szalvéta és boros címke... Amellett, hogy fontos kellékek, szépen kivitelezve látványos díszítőelemek is lehetnek.

  • Tervezéskor követheted a legújabb trendeket, színekben, formában stb., de igazán személyes akkor lesz a meghívó, ha a saját ízlésvilágodat is sikerül belecsempészni.

  • Ha elég kreatív vagy, kézügyességed, valamint időd engedi, a kivitelezésben is részt vehetsz. A kész nyomatok utólagos dekorálása nagy türelmet és precizitást igényel. Ilyenek például a szalagok és különböző díszítő elemek felhelyezése, ragasztása.

  • A meghívó stílusának kiválasztása egy időutazás. Az elegáns, letisztult grafikai elemek vagy a retro stílus épp olyan népszerűek, mint a modern, trendi formák. Arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy egységes kompozíció jelenlen meg a nyomtatványoktól a dekorációig.

  • Esküvődön ketten lesztek főszereplők, ez tükröződjön a meghívóról is. Az ifjú pár nevét akár eltúlzott betűmérettel is hangsúlyozhatjuk. Töretlen népszerűségnek örvendek a nagyméretű monogramok és a feltűnő, egyedi motívumok. A betűtípus lehet modern, letisztult vagy kalligrafikus. Vízszintesen, ferdén, hullámosan - kísérletezz bátran, ahogy neked jobban tetszik!

  • Az esemény meghitt hangulatának visszaadásához természetes, lágy színeket javaslunk. A motívumok kiemeléséhez használhatsz erős, harsányabb színeket is, akár többféle megjelenítéssel; színes nyomással, inverzben vagy vízjelszerűen, ízlésed szerint. Újabban a csipkemotívumok nagyon kedveltek, a faágak és virágminták mellett, akárcsak vintage stílus.

  • Egyformán szép és jó megoldás lehet a képeslap vagy hajtogatott meghívó formátum, akár egy vagy több helyen hajtva. A különböző stancolt formák talán már kevésbé számítanak trendinek – inkább az előregyártott, biankós meghívókra volt jellemző. Az egyediséget ma már számos más megoldással is elérhetjük.

  • Papírt mindig a nyomtatáshoz igazítva válassz. Egész oldalas, színes nyomáshoz inkább a sima felületű matt, vagy selyemmatt papír lesz a nyerő, szolidabb dizájnhoz pedig a strukturált felületű, kreatív karton alkalmasabb.

  • Ötletszerzéshez ajánljuk látványos „Wedding style” táblánkat, ahol számtalan esküvői meghívóból szemezgethetsz.

Természetesen szívesen vállalunk egyedi grafikai tervezést is, sok éves szakmai tapasztalattal.

#Esküvőimeghívó

0 megtekintés

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254