Dolgozzunk együtt!

Professzionális megoldásokat

kínálunk ONLINE és OFFLINE

grafikák tervezésében egyaránt.

Grafikai stúdiónk nyitott a kreatív ötletekre. Ha minket bízol meg a szerkesztéssel, azt elképzeléseid alapján, nagy odafigyeléssel végezzük, legyen szó akár digitális vagy nyomtatott média eszközökről. 

 

Nyomtatott kiadványok

          kiadványszerkesztés

          nyomdai előkészítés

          céges arculatterv
          reklámtervezés, tanácsadás

A nyomtatott kiadványok az üzleti élet kiemelten hasznos kellékei. Használatukkal hatékonyan reklámozhatod termékeidet vagy szolgáltatásodat, a változatos formátumok pedig végtelen lehetőséget kínálnak üzeneted célba juttatásához.

 

Ha van már elképzelésed, de nem vagy jártas a nyomdai termékek világában, esetleg új dizájnt szeretnél, szívesen segítünk a legideálisabb típus kiválasztásában. Névjegykártya, szórólap, meghívó, magazin, plakát. vagy akár egyedi ötletek megvalósításában is számíthatsz ránk.

 
 

Weboldal szerkesztés

          weblapodhoz képek, grafikák

          slide-ok, bannerek készítése

          weblaptervezés és üzemeltetés

          webáruház karbantartás

Napjainkban egy megnyerő weboldal szinte elengedhetetlen a sikeres vállalkozáshoz. Honlapod külleme nagyban befolyásolhatja ügyfeleid bizalmát, ezért érdemes fokozott hangsúlyt fektetned rá.

Képek szerkesztésével, slide-ok, bannerek készítésével támogatjuk weblapod vizuális megjelenését, emellett új honlap tervezését és webáruházak karbantartását is vállaljuk.

 

Közösségi média jelenlét
 

          facebook grafikák készítése
          instagram képek szerkesztése

          pinterest stb. támogatás


A közösségi média térhódítása számos üzleti lehetőséget hordoz magában. Széles közönségnek mutathatod be munkáidat például a facebook-on vagy instagram-on, növelve ezzel látogatóid körét.

 

Ismertesd velünk elképzeléseidet, és szívesen nyújtunk segítséget a megvalósításban. A tervezésnél szemelőtt tartjuk, hogy a végeredmény a te stílusodat tükrözze.  

 

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254