Névjegykártya készítés ötlettől a megvalósításig

Ismerd meg KLASSZIKUS / KREATÍV / MATTFÓLIÁS / FORMALAKKOS  kártyáinkat, valamint a megrendelési folyamatot a névjegy tervezetének elkészítésétől a gyártásig - házhoz szállítva

Klasszikus névjegykártya késztás

Klasszikus, fehér papírra
nyomtatott színes névkártya

 • Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon

 • Papír: 350 g matt műnyomó

 • Felületkezelés: nincs

 • Sarokkerekítés: opció

 • Formalakk: nincs

Színes névjegykártya

Mattfóliás névjegykártya
UV formalakk lehetőséggel

 • Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon

 • Papír: 350 g matt műnyomó

 • Felületkezelés: 2 oldalon matt fólia

 • Sarokkerekítés: opció

 • Formalakk: opció

Kreatív névjegy

Kreatív papírra nyomtatott elegáns névjegykártya

 • Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon

 • Papír: 250-400 g kreatív, több színben

 • Felületkezelés: nincs

 • Sarokkerekítés: opció

 • Formalakk: nincs

Névjegy tervezés

 • A névjegykártya készítés egy komplex folyamat, aminek egyik kiemelten hangsúlyos állomása a terv/design megalkotása. Elsődleges szempont, hogy névjegyed stílusa passzoljon az általad képviselt brand-hez, valamint tükrözze a saját ízlésvilágodat.
   

 • A tervezéssel párhuzamosan gondolni kell a papírválasztásra is, mivel csak akkor lesz tökéletes névjegyed, ha a design, a nyomdai technika és a papír összhangban van egymással. Például kreatív papírhoz minimál designt, míg "fullcolor" és színátmenetes grafikához Lux kártyánkat ajánljuk.
   

 • Honlapunkon egyszerűen igényelhetsz tervezést, amit természetesen elképzeléseid alapján készítünk. Amennyiben nyomdakész tervet küldesz a nyomtatáshoz, olvasd el tervezési útmutatónkat!

Papír választás
 

 • A névjegykártya alapja a papír, amire a nyomat kerül. Meghatározó tényező, amikor egy kártya minőségéről beszélünk. Lehet fényes vagy matt, sima felületű vagy texturált, általános elvárás, hogy jó tartással rendelkezzen. Az általunk leginkább felhasznált 350 grammos típusok kimondottan erősnek számítanak.
   

 • Ha egyedi, strukturált felületű névjegykártyát szeretnél, kreatív névkártyánk a számodra megfelelő. Klasszik és Lux kártyáink sima felületű, műnyomó papírra készülnek, mely az élénk és mély tónusú színek, kontrasztos szöveg nyomtatására alkalmas. Bővebb ismertetőt a Lux és Klasszik oldalon találsz.

Névjegykártya papír
nyomtatás

Névjegykártya nyomtatás
 

 • Bármilyen jól sikerült a látványterv, a nyomat minősége döntően meghatározza az összképet. Alapvető elvárás, hogy ne legyen pixeles, csíkos vagy foltos, akár a nyomdailag kényes, finom színátmeneteknél sem. Ezért termékeink professzionális nyomdatechnikával készülnek.
   

 • Kreatív kártyáinkhoz speciális, digit. nyomdagépet használunk, melynek erőssége, hogy kimondottan a vastag (350-500g) és durva felületű kartonra való nyomtatáshoz lett kifejlesztve. Letisztult dizájnhoz ajánljuk, meghagyva a papír természetes alapszínét.

Felületkezelés
 

 • Matt fólia: extra vékony (40 mikronos) nyomdai tekercsfólia, diszkréten óvja a papírt a nemkívánatos karcoktól szennyeződésektől, megőrizve természetes jellegét. Nyomtatást követően visszük fel a teljes ívre, pihentetés után kerül sor a vágásra. Lux kártyáink esetében az ár tartalmazza a matt fóliát is!
   

 • Laminálás: Nagyban eltér a matt fóliától. A jóval vastagabb fóliatasakot laminálógép segítségével olvasztjuk a papír köré. Névjegykártyák esetében ritkán indokolt ez az eljárás, inkább VIP kártyához, bérlethez ajánljuk, bár a vékony fóliázást ezeknél a termékeknél is jobban szeretjük.

MAtffóliás névjegykártya
formalakkos nevjegykartya

Formalakk

 • A kártyák részleges lakkozása népszerű és rendkívül látványos nyomdai eljárás.
   

 • A lakkot fóliázás után visszük fel az ívre, nem a teljes felületre, csak egyes grafikai elemeket, mintákat lakkozunk. A matt felületen megcsillanó motívumok egy új dimenzióba helyezik a kártyákat. Mozgatva szinte elemelkedik a lap síkjából.
   

 • Kedvelt megoldás fotót és logót lakkozással kiemelni a matt felületről, de ugyanúgy jó lehet egy önálló grafikai motívum megjelenítése, akár nyomtatás nélkül, csak formalakkal.
   

 • Célszerű elkerülni a nagyon vékony elemek lakkozását, ahogy a keskeny betűtípusokat is.

Méretre vágás - sarokkerekítés
 

 • A névjegykártya készítés végső fázisa a kinyomtatott ívek méretre vágása, és egyéb utómunkálatok elvégzése. Szabványméretek: 90 x 50 mm, 85 x 55 mm.
   

 • Vágásnál fontos kritérium a párhuzamos élek, a derékszögű oldalak, és a sorjamentes vágási felület. Speciális kötegvágógéppel dolgozunk, ami lehetővé teszi a nagyfokú precizitást.
   

 • A sarokkerekítés népszerű procedúra, egyedibbé teszi a kártyát és némileg növeli a tartósságát is. Kuponnál és belépőnél perforálást, hajtott cégkártyáknál pedig a szebb él érdekében bígelést alkalmazunk, hogy elkerüljük a papír kirepedezését.​

Névjegykártya készítés - sarokkerekítés

... Büszke lehetsz névjegyedre!

A névjegykártya megrendelés folyamata

Névkártya TÍPUSÁNAK KIVÁLASZTÁSA

 


A megrendelési folyamat első lépéseként ismerd meg kártyáinkat és válaszd ki a számodra szimpatikus típust. Bővebben olvashatsz róluk, saját oldalukon.

KALKULÁCIÓ / Mennyiségi kedvezmények

 

Kiválasztva a kártya típusát, nyisd meg annak megrendelőlapját, és megadva a kért paramétereket, végezd el az árkalkulációt. Az árak a mennyiség függvényében jelentősen változhatnak, ezért ezt érdemes több mennyiséggel is elvégezned.

 • Extre mennyiségi kedvezményünk kimondottan előnyös céges megrendelők számára. Pl., 5x100 db kártya esetén nem a nevenkénti 100 db-os egységárral, hanem a mennyiségeket összevonva, a kedvezőbb, 500 db-os árral számolunk.

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS beállítása

 

Válaszd ki, hogy előre banki utalással vagy készpénzes utánvéttel kívánsz-e fizetni.

Záró lépésként már csak a szállítási címedet és számlázási adataidat kell megadnod.

Grafika / Tervezés

 • ​Ha kész tervet küldesz nyomdai kivitelezésre, azt a megrendelés záró lépéseként teheted meg, a fájlfeltöltés panel segítségével. Emellett természetesen, e-mailben is elküldheted fenti címünkre vagy visszaigazoló levelünkre válaszolva.

  A tervet a nyomdai kritériumok tekintetében minden esetben megvizsgáljuk, és ha szükségesnek tartjuk, a kivitelezés indítása előtt konzultálunk veled, segítünk kijavítani, akár magunk javítjuk az esetleges hibákat.
   

 • Ha még nincs saját terved, DÍJTALANUL elkészítjük neked. A tervezést egyszerűen megrendelheted a névjegykártya megrendelőlap megjegyzés ablakában, vagy akár e-mailben is.

 

A megrendelés megjegyzésében kérjük, írd le instrukcióidat, vagy egyszerűen küldd el e-mailben, visszaigazoló levelünkre válaszolva. Záró lépésként fájlt is tudsz csatolni a panelen, amit szintén megtehetsz e-mailben is. Elképzeléseid alapján elkészítjük a tervet, amiről nyomtatás előtt mintát küldünk e-mailben, jóváhagyásra

 

 

VISSZAIGAZOLÁS / Gyártás / Szállítás

A megrendelés beérkezését először automatikus visszaigazoló levéllel jelezzük feléd, majd ezt követően személyesen is felvesszük veled a kapcsolatot, még a gyártás indítása előtt. Legtöbbször e-mailben, vagy ha szükséges, sürgős esetben telefonon egyeztetünk veled.

 

Kártyáid nyomdai kivitelezését az adott típustól függően, a megrendelőlapon megadott átfutási idővel vállaljuk. Elindítjuk a gyártást, majd az elkészült névjegykártyákat futárral küldjük el az általad megadott címre.

     100% minőségi garancia
 

A kártyák nyomdai kivitelezésére feltétel nélküli, 100%-os minőségi garanciát vállalunk. Ha nem vagy megelégedve munkánk színvonalával, egyeztetünk veled a továbbiakról. Kérésedre újragyártjuk, vagy - ha ez nem lehetséges - visszafizetjük a termék árát.

Három tuti érv                     a névkártya mellett

3 érv

Egy igényes névkártya az üzleti élet fontos kelléke, pozitívan hat vállalkozásod megítélésére.

 

Biztosan sokszor hallottál már az első benyomás jelentőségéről. Céges találkozón, vagy állásinterjún mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ebben is segítségedre lehet stílusos névjegyed, melyre mindig számíthatsz. Elérheted vele, hogy ügyfeleid bármikor hozzáférjenek elérhetőségedhez, és alkalomadtán téged válasszanak. A névjegykártya készítés nagyfokú kreativitást és precizitást igényel. Mi arra törekszünk, hogy partnerek legyünk sikereidben.

ELSŐ BENYOMÁS

 

Feljebb már szót ejtettünk az első benyomás fontosságáról. Mind magán, mind az üzleti életben meghatározóan befolyásolhatja a további együttműködés sikerességét az első találkozás.

Nem is gondolnánk, mennyi minden hatással lehet a rólunk kialakított kép formálásában. Apróságnak tűnhet, de egy megnyerő kártya jelentősen növelheti esélyeinket.

Talán te is kerültél már olyan szituációba, amikor egy társaságban több új személyt mutattak be neked egyszerre, és a sokadik kézrázás után nem voltál biztos  a nevekben. Hogy őszinte legyek, szörnyű névmemóriámnak köszönhetően nekem olykor egy keresztnév észben tartása is komoly nehézségeket tud okozni...

Ilyen esetben szintén szerencsés, ha mindenkinél van névkártya.  Legjobb egyből a találkozás pillanatában átadni, így partnerünk rögtön két módon találkozik a nevünkkel. Egyszerűen elérjük vele, hogy emlékezzenek ránk.

LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Legtöbben egyediek szeretnénk lenni, a névjegykártya pedig egy remek eszköz, hogy megmutathassuk kreativitásunkat. Nem meglepő, hogy rengeteg ötletes, formabontó dizájnnal találkozhatunk.

Sokan nem is tudják, hogy egy névkártya mennyi funkciót képes ellátni egyszerre. Van aki csak egy cetlit lát, rajta néhány adattal, mások a lehetőségek tárházát. Valójában a névjegykártya csupán gyűjtőszó, ami végtelen lehetőséget rejt magában.


Funkcionálhat naptárként, térképként, pontgyűjtő kártyaként, jegyzetfüzetként és ennek a listának csak a képzelet szabhat határt. Van, aki a kártyák hátoldalát kimondottan azért hagyja üresen, hogy ügyfelei tetszőlegesen  jegyzetelhessenek rá. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy nem tudod az összes fontos információt feltüntetni kártyádon, kérj rá QR-kódot, mely lehetővé teszi nagyobb mennyiségű adat átadását, modern formában.

MARADANDÓ EMLÉK

 

Ha az első benyomással pozitív képet alakítottunk ki magunkról, akkor már jó úton vagyunk. Azonban még a meghatározó emlékeink is elkopnak idővel, pláne az olyan részletek, mint egy üzlettársunk telefonszáma. Ha átadjuk céges kártyánkat egy partnerünknek, azzal elérjük, hogy mindig hozzáférjen az elérhetőségünkhöz, és alkalomadtán minket válasszon.

 

A leggyakrabban hangoztatott ellenvélemény, hogy sokkal egyszerűbb mobiltelefonon rögzíteni az információt, mint kártyákat őrizgetni. Ugyanakkor, aki ezt állítja, elfeledkezik róla, hogy egy nívós kártya több mint információt tároló eszköz, hiszen presztízsünket is növelheti.

 

Gondoljunk csak bele: egy kiemelten fontos ügyfelünkkel tárgyalunk, akinek lemerül a mobiltelefonja, nálunk pedig nincs névjegykártya. Mi marad megoldásnak? Felírjuk az adatainkat egy kis cetlire és azt nyújtjuk át… nem fog túl meggyőző benyomást kelteni, az egyszer biztos.

KLASSZIKUS I  KREATÍV  I  MATTFÓLIÁS I  FORMALAKKOS névjegykártyák

Igényelj díjtalan tervezést!

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254