Klasszikus névjegykártyák
professzionális nyomdai kivitelezésben

Üzletre hangolva

KLASSZIK

Színes, egy vagy kétoldalas névkártyák

       Kontrasztos szöveg, tiszta és éles nyomatkép
       Ultra HD, 2400x2400 dpi nyomat felbontás
       Erős 350g matt műnyomó névjegykártya papír
       Kiváló ár/érték arány, kompromisszumok nélkül

Egy igényes névkártya az üzleti élet fontos kelléke, pozitívan hat vállalkozásod megítélésére. Biztosan sokszor hallottál már az első benyomás jelentőségéről. Céges találkozón, vagy állásinterjún mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ebben is segítségedre lehet stílusos névjegyed, melyre mindig számíthatsz.

1/19

Klasszikus névjegykártyák

Professzionális nyomdai kivitelezésben

Klasszik kártyáink a jól bevált stílust képviselik, felületkezelés nélkül, a papír természetes jellegét meghagyva készítjük. Remek eszköz mellyel adataid átadása mellett saját ízlésedet is reprezentálhatod ügyfelednek. 


Milyen jellegű grafikákhoz ajánljuk?

Egyaránt jó választás standard céges arculathoz, letisztult üzleti névjegyekhez, valamint fullcolor dizájnhoz, akár mély tónusú vagy szolid, színátmenetes nyomatokhoz.
 

Jellemző paraméterek:

Erős matt műnyomó papírra nyomtatjuk, igény szerint sarokkerekítve. A kártyák mérete lehet 90x50 mm, vagy bankkártya méret.


•    Nyomtatás: 4+0, 4+4 (CMYK, 1 vagy 2 oldalas)
•    Sarokkerekítés: opció
•    Felületkezelés: nincs
•    50x90 mm, 55x85 mm, 60x60 mm és egyedi méretben
•    Papír: 350g matt műnyomó

... Büszke lehetsz névjegyedre!

Klasszik névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák tervezése nálunk díjtalan, amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat. 


Ha nem vagy biztos benne, hogy az általunk kínált három névkártya típus közül melyik a legjobb választás névjegyedhez, kérj tőlünk tanácsot a rendelés előtt, és szívesen segítünk.

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.

DÍJTALAN NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS

Ha egyedi dizájnt szeretnél, sablonok helyett vedd igénybe grafikai stúdiónk szolgáltatását! Nálunk a kártyák szerkesztése díjtalan, meglévő átalakítása, és új design tervezésekor egyaránt, már 200 db-tól.

A megrendelőlapon válaszd a díjtalan tervezés opciót, majd írd meg  elképzeléseid. A szerkesztést nagy gondossággal végezzük, majd látványtervet küldünk kész névjegyedről. Átfutási idő: 24-48 óra.

EXTRA MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

A kártyáknál nevenkénti mennyiségi kedvezményt alkalmazunk, ami kimondottan előnyös céges megrendelők számára. 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Pl., 5x100 db kártya esetén nem a nevenkénti 100 db-os egységárral, hanem a mennyiségeket összevonva, a kedvezőbb, 500 db-os árral számolunk.​ A megrendelőlapon ezért is érdemes több mennyiségre is kalkulációt készítened.

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254