Képeslap, meghívó

Ajándékutalvány, termékismertető, műsorfüzet, üdvözlőlap, meghívó,... a képeslap számos célra megoldás, normál vagy hajtott formában.

 

Sokoldalú, könnyen tervezhető, hatékony reklámeszköz.

A7

A6

160x160

LA4

A5

210x210

A4

Papír: 250g-350g

Nyomás: 4+4, 1+1

Kötészet: bígelés, perforálás (opció)

Színes képeslap, meghívó nyomtatás A7-től A/4-ig, vagy egyedi méret megadásával

Egylapos formátumban és többféle hajtással rendelheted standard A/7-től A4-ig, vagy egyedi méret megadásával, 90x90mm-től. Kedveltek a négyzetes formátumok is.

 


A félbehajtás mellett még három mintát ajánlunk. Egyforma oldalakkal, vagy kisebb hajtókákkal, mely figyelemfelkeltő, valamint jól elkülöníthetsz vele egy témát. Letéphető kuponhoz is tökéletes.

  • 4 oldalas, középen hajtva

  • Félbehajtva, féloldalas hajtókával

  • 6 oldalas, egyforma oldalméretekkel

  • 6 oldalas, két féloldalas hajtókával

A képeslap nyomtatásához vastag papírt választunk

 

A 250g, 300g, vagy 350g-os, jó tartással rendelkező papírok típusa a nyomat jellegét is meghatározza, ami azért is fontos, mert vele kerül először fizikai kapcsolatba ügyfeled.

 

  • Képeslaphoz leggyakrabban alkalmazott papírfajtánk a műnyomó papír, mely kiválóan alkalmas fényképet és illusztrációt tartalmazó munkákhoz, a színek tisztán, élénken jelennek meg rajta. Visszafogott dizájnhoz, antik stílushoz a natúr felületű ofszet papír is jó választás. A nyomtatott színeket nem adja vissza annyira élénken, viszont hatásában természetes.

 

Képeslapunk szebb és tartósabb lesz felületkezeléssel

  • A papírt a hajtás helyén bígeljük, így szebb lesz a hajtási él. Fóliázással is védhetjük a sérüléstől, kirepedésektől, a felületkezeléshez általában matt fóliát alkalmazunk, de fényeset is választhatsz,

  • Ha kupont szeretnél nyomtatni a termékre, azt perforálással tehetjük feltűnőbbé, valamint leválasztását is megkönnyítjük.

Kérj tőlünk ajánlatot!

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254