Mattfóliás névjegykártyák

formalakkos

felületkezeléssel

Stílus és Minőség

Nyűgözd le ügyfeleidet látványos,
LUX névkártyáinkkal

       Tartósabb, ellenállóbb kártyák 
       Extra vékony, mattfóliás felületkezelés
       Választható formalakk felületkezelés

       Exklúzív megjelenés

Lux kártyáinkat nyomtatás után  mindkét oldalán vékony mattfólia réteggel látjuk el, így védve a kopástól, festéklehúzódástól. A választható magas fényű UV formalakk és a matt fólia kontrasztja kivételes vizuális látványt eredményez. Egy lakk réteggel bevont grafikai elem ránézésre szinte kiemelkedik a kártya síkjából a ráeső fény hatására.

1/10

Miért ajánljuk a kártyák mattfóliás felületkezelését?

       Növeli a kártyák tartósságát
       Véd a karcoktól, festéklehúzódástól, szennyeződéstől
       Kellemes tapintást kölcsönöz a kártyáknak

Fontosnak tartjuk, hogy kártyáink bírják a gyűrődést és mindig a legjobb formádat mutassák. Védelem nélkül nemcsak a papír, a színes nyomatok is fokozottan sérülékenyek. Tapasztaltunk szerint különösen indokolt a fólia használata fullcolor nyomatoknál, ahol festék egészen a kártya széléig kifut. Az általunk használt extra vékony fóliának köszönhetően a papír természetes jellegét is megőrzi.

Mitől különlegesek az UV formalakkos névjegykártyák

Az UV formalakozás egy népszerű felületkezelési eljárás, ami fokozott esztétikai élményt nyújt. Fényhatását tekintve az UV formalakkal bevont nyomat felülmúlja az összes egyéb, nem UV eljárással kezelt nyomat csillogását. Amikor kézbe veszünk egy ilyen kártyát, egyből feltűnik, hogy a ráeső fény szögétől függően különböző pontjain csillan meg a lakkozott grafika. Ahogy fordítjuk, döntjük, úgy változik a csillogó effekt terülése.

Hogyan érdemes a lakkozást alkalmazni?

Az Célszerű a grafika specifikus területein alkalmazni, hogy oda vonzza a tekinteteket. Gyakori megoldás egy-egy formaelemet, logót, fényképet kihangsúlyozni vele, de grafikától különálló dizájnelemként is alkalmazhatjuk, akár a kártya hátoldalán.

... Büszke lehetsz névjegyedre!

LUX névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák tervezése nálunk díjtalan. Amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat. 
 

LUX névkártyáink mattfóliás felületkezeléssel készülnek, ha formalakkozást is szeretnél, a megrendelőlap legördülő menüjéből válaszd a "Lux+formalakk" opciót.  Ha nem vagy biztos benne, hogy névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, lépj velünk kapcsolatba és szívesen segítünk.

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.

DÍJTALAN NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS

Ha egyedi dizájnt szeretnél, sablonok helyett vedd igénybe grafikai stúdiónk szolgáltatását! Nálunk a kártyák szerkesztése díjtalan, meglévő átalakítása, és új design tervezésekor egyaránt, már 200 db-tól.

A megrendelőlapon válaszd a díjtalan tervezés opciót, majd írd meg  elképzeléseid. A szerkesztést nagy gondossággal végezzük, majd látványtervet küldünk kész névjegyedről. Átfutási idő: 24-48 óra.

EXTRA MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

A kártyáknál nevenkénti mennyiségi kedvezményt alkalmazunk, ami kimondottan előnyös céges megrendelők számára. 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Pl., 5x100 db kártya esetén nem a nevenkénti 100 db-os egységárral, hanem a mennyiségeket összevonva, a kedvezőbb, 500 db-os árral számolunk.​ A megrendelőlapon ezért is érdemes több mennyiségre is kalkulációt készítened.

Büszke lehetsz névjegyedre!

+36 20 525 1254